Wij zijn Recruiters van nu

Proud People HR & Recruitment legt de lat hoog door zich Recruiters van nu te noemen, maar dit is wel een bewuste keuze. Doordat wij ons dagelijks bezighouden met het vinden en verbinden van talent en organisaties, zorgen we dat we voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever een meer dan waardig gesprekspartner zijn.

Tel daarbij op dat we de ontwikkelingen op het gebied van recruitment, online recruitment, economie en een stevig veranderende arbeidsmarkt nauwlettend volgen en je begrijpt dat ook recruitment een vak apart is. Het aantrekken van talent gaat niet alleen meer om het zoeken naar de juiste kandidaten… maar meer en meer door ervoor te zorgen dat  jouw organisatie gevonden wordt! Hoe realiseer je dit, wat moet je er voor doen en wie of welke professional heb je dan nodig?

Proud People is met haar diverse disciplines thuis binnen de gehele bedrijfsvoering van een organisatie. Wij werken voor een breed scala van opdrachtgevers, zowel voor multinationals als middelgrote en kleine ondernemingen, non-profit organisaties, gemeentelijke- en rijksoverheid.