Oplossingen voor lijn- & projectorganisatie

 

Opschalen van je personeelsbestand, hoe pak je dat aan?

“Want, waar komen onze kandidaten nu eigenlijk vandaan?” en “Hoe kunnen we ons bereik vergroten en waar moeten we ons dan op gaan richten?“ 

Recr funnel website P2 HR

Door onze ervaring aan bureau zijde en zeker ook vanuit de actuele kennis van bijvoorbeeld de AIDA methode (t.b.v. Online recruitment) bij onze recruitment professionals is dat bewust zijn van ‘waar bevinden zich de juiste kandidaten & hoe bereiken we ze?’  Common sense. Juist door onze ervaring en een breed netwerk waarin kennis en kunde samenkomen, biedt Proud People HR & Recruitment toegevoegde waarde om je te voorzien van praktische oplossingen.  In ons geval zijn dat professionele mensen die je verder helpen!

Mail je recruitment uitdaging naar: vind.een.recruiter@proudpeople.nl !

 

Herinrichten of outsourcen van je HR Service organisatie?

Hoe houd jij jouw HR Service mensen aan boord tijdens deze, voor hen onzekere, fase van onderzoek en onderhandelingen? Wat doe je als er mensen op eigen initiatief eerder vertrekken dan wenselijk is terwijl de workload er nog ligt en je juist nu sleutel figuren nodig hebt!

Door onze jarenlange ervaring met organisaties die werken met HRSC’s kun je bij Proud People HR & Recruitment rekenen op de juiste ondersteuning en input. Of dit nou projectleiders betreft of juist de HR officers die met de juiste houding en aanpak de kwaliteit van jouw HRSC blijven borgen naar de interne collega’s toe. Ook hier zit onze toegevoegde waarde in het leveren van mensen met passie voor wat ze doen! Het leveren van een goed resultaat.

Mail je HR uitdaging naar: vind.een.hr.professional@proudpeople.nl !