Werving & Selectie

Het uitbreiden of vervangen van personeel op jouw afdeling vergt de juiste aandacht. Een nieuwe medewerker aannemen lijkt makkelijk, maar blijkt iedere keer weer vakwerk te zijn. Je hebt de kans om jouw afdeling een nieuwe impuls te geven; meer vakkennis, nieuw gedrag en nieuwe vaardigheden. Juist omdat dit niet de meest eenvoudige opdracht is voorziet Proud People je hierin graag van de juiste begeleiding om te komen tot de best passende collega.

Wij zetten onze zeer ruime ervaring in om jouw opdracht met veel enthousiasme en resultaat uit te voeren. We maken van jouw werving vraag onze uitdaging, of beter gezegd: de kans. Ons doel is om te zorgen dat de beste kandidaat juist voor jouw organisatie kiest. Er zijn tenslotte veel goede HR- en Recruitment professionals in de markt en wij willen juist die ene die optimaal bij jouw afdeling past.

Graag nemen we in een persoonlijk gesprek jouw actuele werving vraag door om te bepalen op welke wijze wij in jouw wervingsbehoefte het beste kunnen voorzien.