Detachering

Proud People zet HR- & Recruitment professionals in op tijdelijke basis. Dit zijn altijd gedreven mensen die je snel en adequaat in jouw organisatie kunt inzetten. Proud People voorziet in het flexibele deel binnen jouw HR- of Recruitment organisatie door mensen met de juiste expertise in te zetten. Onze kandidaten zijn mensen die een positieve indruk achterlaten, die sociaal bewogen en prettig in de omgang zijn; geliefde tijdelijke collega’s dus.

HR professionals & Juridische kennis

De professionals van Proud People HR zijn verzekerd van actuele kennis op het gebied van Arbeidsrecht en de daarmee gemoeide wet en regelgeving. Zij hebben een team van juristen tot hun beschikking waar ze met de vragen van hun opdrachtgever altijd terecht kunnen! Daarnaast worden onze HR professionals frequent gebriefd over wijzigingen in het veld van wet- en regelgeving, waardoor zij beschikken over actuele kennis en dus adequaat kunnen handelen.

Resume

Er gebeurt iets als een professional van Proud People de afdeling opkomt en dat is nu precies ons onderscheidend vermogen!