Proud People HR & Recruitment

Proud People HR gaat over mensen, gedreven en getalenteerde HR-professionals met potentie tot groei! Groei die door ontwikkeling, coaching en ervaring binnen diverse organisaties wordt gevormd. Het is deze combinatie die onze professionals laat ontdekken waar ze in het vak als persoon kunnen groeien en excelleren !

Het doel van deze aanpak is om ons HR talent en onze opdrachtgevers te verbinden zodat zij samen koers kunnen zetten naar een optimale samenwerking. Als talent ben je verantwoordelijk voor je eigen loopbaan, maar hoe geef je dat vorm? Wat zijn verstandige keuzes voor jou als HR professional? Bij Proud People HR ondersteunen wij je in deze ontwikkeling door je uit te dagen en te begeleiden naar je volgende stap.

Voor onze opdrachtgevers gelden eigenlijk dezelfde motieven om met Proud People HR te willen schakelen. Zij zoeken nieuwe collega’s met een “intrinsieke gedrevenheid” wat beter te omschrijven valt met passie. Kandidaten die het leuk vinden om te doen wat ze doen en hierin verder willen groeien! Tel daar bij op dat er vaak enige haast geboden is bij deze zoektocht naar dit talent met deze kwalificaties en je snapt waarom Proud People HR van toegevoegde waarde is. Ieder heeft tenslotte zo zijn specialisme!

Wij leveren maatwerk voor elke opdrachtgever en dit doen wij binnen de hieronder genoemde varianten. Onze dienstverlening is bestaat uit 3 mogelijkheden, namelijk Detachering, Deta-vast en W&S.